Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
Bruiloft Mari & Mariska1128_HR
Amber en Richard-540
Bruiloft Mari & Mariska824_HR

Lieve Woorden

Augustus 2017 - Bruid Vera: “De prachtige foto’s maken dat het minder erg is, dat ik mijn mooie jurk maar 1 dag aan mocht.”

April 2017 Lotte, zus van Bruid: “Wat was het fijn en ontspannen om jou erbij te hebben vandaag, je bent er wel en toch ook niet, je merkt niet eens dat er foto’s worden gemaakt.”

Februari 2017 - Sam & Aimee, Loveshoot in Amsterdam, Wedding in London
“Amazing photographer! Iris takes being ‘invisible’ to a whole new level. It felt so natural during the shoot, an amazing experience in Amsterdam…so much so that we have asked Iris to be our wedding photographer in London.”

Juli 2016 - Monique & Roel, Bruidsfotografie Roermond:
“Iris heeft bij ons eerder een gezinsfotoshoot gedaan en afgelopen vrijdag onze bruiloft. Ze was daar de hele dag bij aanwezig. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld, dat ze ons tijdens deze dag aan het fotograferen was. Voor ons was ze meer een extra gast dan een fotograaf. Ze is zo lief en meedenkend en ook de kinderen zijn helemaal weg van haar. Iedereen geeft ons complimenten voor de prachtige foto’s en ik zou haar zeker aanraden als je op zoek bent naar een fotograaf. Iris is professioneel maar ook een echt een lieverd.”

Juli 2016 - Hans & Eveline, Bruidsfotografie Nuenen:
“Iris heeft onze trouwfoto’s gemaakt en we zijn er echt superblij mee. Mijn man houdt eigenlijk niet zo van foto’s laten maken, maar ik wilde toch graag een fotograaf en Iris is daar heel mooi mee om gegaan. Tijdens de pre weddingshoot kreeg ze hem los en dat werd een bijzondere ervaring voor ons. Tijdens de bruiloft was ze heel prettig aanwezig (lees: ze is gewoon heel leuk :)), en wist ze wonderwel de meest onroerende momenten te vangen, juist die momenten waarvan je denkt: die wil ik nooit meer vergeten…. En daarnaast, als een soort bij komende bonus:Ik dacht altijd, dat ik toch een soort gewoon lelijk eendje was hahaha, maar nu zag ik mezelf terug als een stralende mooie vrouw en dat heeft iets moois met mijn zelfvertrouwen gedaan. Kortom: gun jezelf alsjeblieft Iris! Dankjewel lieve Iris.”

Juli 2016 - Nina & Michiel, Bruidsfotografie Den Bosch:
“Wauw! Wat hebben wij genoten van het terugkijken naar de foto’s, echt nog even nagenieten van de bruiloft!
Ontzettend leuk om te zien en zo bijzonder, dat wij vaak écht geen flauw idee hadden, dat je in de buurt was en dan toch de momenten weet vast te leggen!
Prachtig om niet alleen onszelf stralend terug te zien, maar óok onze familie en vrienden!
Het is zo fijn, dat de foto’s de dag in onze herinneringen weer kloppend maken. Er gebeurd zo veel dat je sommige andere mooie momenten ook vergeet.
We zijn blij met jou!”

Juli 2016 - Roel & Monique _ Bruidsfotografie Roemond:
“Onze kindjes vonden het zooo fantastisch met jou!”

Juni 2016 - Bronwen & Peter - Bruidsfotografie Rotterdam:
“Lieve lieve iris!! Wat zijn wij blij met jou! Je bent een topper/kanjer/schat en ook nog een enorm goede fotograaf! De eerste Sneak peak was gewoonweg fantastisch… En er komt nog veel meer.. Thanks lieverd.. Bron en Peet.”

Juni 2016 - Twan & Marloes - Bruidsfotogafie Geldrop en Heeze:
“Wij zijn bij Iris terecht gekomen via het netwerk van een andere fotograaf. De eerste ontmoeting bij ons thuis was erg gezellig, informeel en het klikte meteen. Iris begreep direct welke stijl bij ons paste, wat ons het vertrouwen gaf om onze trouwdag door Iris te laten fotograferen. De fotoshoot liep heel erg natuurlijk en informeel. Ook door de dag heen deed Iris haar werk zeer professioneel, zonder dat ze daarbij opviel, en met veel oog voor detail. Het eindresultaat is echt prachtig. Dat heeft ons doen besluiten, dat wij ook een trouwboek door Iris laten ontwerpen. Wij zijn dan ook erg blij dat we voor Iris hebben gekozen en kunnen haar absoluut aanraden!”

Mei 2016 - Rob & Marijke - Bruidsfotografie in Waalre:
“Iris, wat zijn we blij dat we voor jou gekozen hebben. We hebben van verschillende gasten te horen gekregen, dat je zo spontaan bent en je laat iedereen zich heel erg op hun gemak voelen. Wat een mooie foto’s! we gaan hier nog heel lang van nagenieten. Nogmaals bedankt!”

Juli 2016 - Hans & Eveline - Bruidsfotografie in Nuenen:
“Ohhhhhhhhhhhh Iris!!!! Wat zijn ze mooi!!!! Nu heb je ons weer aan het huilen gemaakt!
Dankjewel, echt prachtig, wat ben ik blij dat we jou gekozen hebben! Die foto dat de kinderen mij aan Hans geven, wat is dat moment ontroerend mooi gevangen, en nog veel meer van die momenten! Wow!”

April 2016 - Ralph & Angelique - huwelijksaanzoek in Dussen:
“Wow, echt geweldig, Iris! Een perfecte weergave van een superfotoshoot! Het zal nog lastig worden een selectie te maken… We hebben samen met onze ouders en grootouders genoten van de foto’s, iedereen was onder de indruk!”

September 2015 - Mike & Tessa - bruidsfotografie in Delft:
“Hoi Iris, even een berichtje om je te laten weten dat we de USB met foto’s hebben ontvangen. Heeeeeel erg blij ermee!! In de complete verhuischaos hebben we nog geen uren de tijd gehad om ervan te genieten, maar dat is het eerste wat we gaan doen als we over zijn. Nogmaals heel veel dank voor je belangrijke bijdrage aan een dag die voor ons zo bijzonder was”.

September 2015 - Dennis & Steffanie - bruidsfotografie in Olst:
“We zijn echt superblij, dat Iris deze geweldige dag voor ons wilde vastleggen! Ze is heel relaxed en ze laat je je echt op je gemak voelen, prachtige foto’s en prettig contact. Iris, heel erg bedankt!”

Augustus 2015 - Cor & Monique - bruidsfotografie in Vught:
“We hebben echt heel veel plezier gehad met Iris. De dag zelf is perfect verlopen. Ze is als fotograaf ‘onzichtbaar’ aanwezig en je kunt jezelf zijn! We zijn heel blij met de foto’s. We genieten er elke dag van. Hartstikke bedankt!”

Augustus 2015 - Sebastian & Elise - bruidsfotografie in Oisterwijk:
“Wow - Ontzettend ontroerd en emotioneel worden we als we jouw foto’s zien…. Wat een geweldig mooie momenten en emoties heb je vastgelegd. Krijg er gewoon kippenvel van. Super super superbedankt!”

Mei 2015 - Eddie & Julie (New York, bruiloft in Mexico):
“Iris, thank you so much for your wonderful photos. We loved working with you. You have such a keen eye for capturing a moment! I wish you didn’t live so far away, we would recommend you to all our friends!!! You’re amazing.”

Oktober 2014 - Ronald & Marieke - bruidsfotografie in ‘s-Hertogenbosch:
“We hebben hele mooie foto’s ontvangen. Iris zorgt ervoor, dat ze alle mooie momenten, de emoties en de omgeving mooi in beeld krijgt. Natuurlijke, bijzondere foto’s. Ze is een prettige persoonlijkheid, waarbij wij ons zeer op ons gemak voelden. Tijdens de ceremonie was ze onzichtbaar in de zaal aanwezig en wist wederom alle mooie momenten vast te leggen. Mochten we in de toekomst weer een fotoshoot willen, dan weten wij een zeer goede fotograaf te vinden!”

Oktober 2014 - Gregor & Bjarne - bruidsfotografie in ‘s-Hertogenbosch:
“Vanavond hebben Gregor en ik de vele foto’s van onze huwelijksdag bekeken. Superbedankt voor de mooie foto’s, mede dankzij jou hebben we genoten van onze dag, die jij prachtig hebt vastgelegd!”