Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie

Ik ben graag nauw betrokken bij jullie bruiloft. Daarom begin ik altijd met een afspraak voor een uitgebreid en vrijblijvend kennismakingsgesprek, want ik leer jullie graag goed kennen en vind het belangrijk dat we een fijne klik hebben. In de maanden/weken voor de bruiloft hebben we ook nog regelmatig even contact. Bij de preweddingshoot kunnen jullie alvast wennen aan mijn werkwijze en genieten we van dit voorproefje op jullie Grote Dag. Tijdens de trouwdag probeer ik zo onopvallend mogelijk - het draait ten slotte om jullie - alle details op mooie wijze vast te leggen, inspelend op spontane momenten en pure emoties. Het resultaat is een prachtige blijvende herinnering aan alle details, emoties en mooie, liefdevolle momenten van jullie Grote Dag.

Wat kost trouwfotografie?
Om het jullie makkelijk te maken, heb ik vier pakketten samengesteld.Uiteraard is een prijs op maat ook mogelijk. 

prijzen_bruiloft website

Alle pakketten zijn altijd inclusief:
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
2 fotografen
Voorbereiding, selectie en nabewerking
Reistijd en reiskosten binnen 50 km vanuit Rosmalen
Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB
Foto-album
Gratis Extraatje vanaf 10 uur: Pre-wedding fotoshoot van 1 uur op een locatie in de omgeving van Den Bosch, inclusief slideshow en 10 bestanden.

De pakketten zijn uit te breiden met extra uren, een extra uur kost 120 Euro. Een groter, luxer of dikker bruidsalbum is uiteraard ook mogelijk, ik maak graag een offerte op maat.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor bruidsfotografie ben ik alle dagen van de week beschikbaar en kom ik door heel Nederland (en ook daarbuiten).

Uiteraard kunnen jullie rekenen op mijn tijd & creativiteit, kennis & ervaring, betrokkenheid & heel veel enthousiasme, professionele apparatuur (en reserve apparatuur), alle nabewerkingstijd (dus geen verrassingen achteraf) en alle voorbereidingen inclusief een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na definieve boeking ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en een aanbetalingsfaktuur. De eindfaktuur ontvangen jullie twee weken voor de bruiloft en de foto’s binnen 12 weken. Een kleine sneakpeak van ongeveer 10-15 foto’s ontvangen jullie al enkele dagen na de bruiloft en dan plaats ik deze tegelijkertijd op mijn zakelijke facebookpagina en op het blog op de site, zodat jullie familie en vrienden al mee kunnen nagenieten.

Zijn jullie enthousiast geworden? Leuk! Ik kijk er naar uit om samen met jullie te brainstormen over jullie grote dag. Kom gezellig langs voor een kennismaking bij een kopje koffie of thee en iets lekkers. Ik hoop tot gauw!

Je kunt me bereiken op 06-83949669 of info@iriswuijster.nl of vul het contactformulier in. Tijdens het bruidsseizoen ben ik soms wat lastiger bereikbaar, maar ik reageer altijd zo snel mogelijk. Ik woon zelf in Rosmalen, maar kom voor bruidsfotografie graag naar locaties in heel Nederland.