Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
make up
sieraden
haren

Ik vind het heel belangrijk om me in te leven in jullie plannen en dat we al een beetje vertrouwd met elkaar raken, want alleen dan kan ik jullie trouwdag naar jullie wensen vastleggen. Daarom maak ik altijd eerst een afspraak voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en hebben we in de weken voor de bruiloft ook nog regelmatig even contact. Tijdens de trouwdag probeer ik zo onopvallend mogelijk - het draait ten slotte om jullie - alle details op mooie wijze vast te leggen, inspelend op spontane momenten en pure emoties. Het resultaat is een prachtige blijvende herinnering aan alle details, emoties en mooie, liefdevolle momenten van jullie Grote Dag.

Wat kost trouwfotografie?
Om het jullie makkelijk te maken, heb ik vier pakketten samengesteld.Uiteraard is een prijs op maat ook mogelijk. 

Wedding_Prijzen_2018-01
Wedding_Prijzen_2018-02
Wedding_Prijzen_2018-03
Wedding_Prijzen_2018-04

Alle pakketten zijn altijd inclusief:
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Voorbereiding, selectie en nabewerking
Reistijd en reiskosten binnen 50 km vanuit Rosmalen
Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB
Foto-album
Gratis Extraatje vanaf 10 uur: Pre-wedding fotoshoot van 1 uur op een locatie in de omgeving van Den Bosch, inclusief slideshow en 5 bestanden.

De pakketten zijn uit te breiden met extra uren, een extra uur kost 100 Euro. Een groter of dikker bruidsalbum is uiteraard ook mogelijk, ik maak graag een offerte op maat.
Deze prijzen gelden voor het bruidsseizoen van 2017/2018. Gaan jullie trouwen in 2019? Uiteraard kunnen jullie me daarvoor al boeken! Neem gerust even contact met me op voor de prijzen.

Voor bruidsfotografie ben ik alle dagen van de week beschikbaar en kom ik door heel Nederland (en eventueel daarbuiten).

Een tweede fotograaf erbij? Dan wordt jullie dag van uit meerdere standpunten vastgelegd, hoe gaaf is dat? Ik informeer jullie graag over de mogelijkeheden. Willen jullie 10 uur of meer fotografie op jullie bruiloft? Dan adviseer ik jullie sowieso, om een tweede fotograaf te overwegen. Het is ook mogelijk om de tweede fotograaf voor minder uren te boeken. Het minimum aantal uren is altijd 6 uur.

Uiteraard kunnen jullie rekenen op mijn tijd & creativiteit, kennis & ervaring, betrokkenheid & heel veel enthousiasme, professionele apparatuur (en reserve apparatuur), alle nabewerkingstijd (dus geen verrassingen achteraf) en alle voorbereidingen inclusief een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik volg regelmatig cursussen en workshops. Onlangs heb ik 3 dagen les gehad van niemand minder dan de allerbeste bruidsfotograaf van Nederland (en in de top 10 van de wereld), Damon Pijlman. Ik vind het heerlijk om me op deze wijze in mijn vak te kunnen blijven ontwikkelen en zo steeds weer nieuwe technieken te leren en inzichten te krijgen om jullie dag nog mooier vast te leggen.

Na definieve boeking ontvang je van mij een opdrachtbevestiging en een aanbetalingsfaktuur. De eindfaktuur ontvangen jullie twee weken voor de bruiloft en de foto’s binnen 8 tot 10 weken. Een kleine sneakpeak van ongeveer 10-15 foto’s ontvangen jullie al enkele dagen na de bruiloft en dan plaats ik deze tegelijkertijd op mijn zakelijke facebookpagina en op het blog op de site, zodat jullie familie en vrienden al mee kunnen nagenieten.

Zijn jullie enthousiast geworden? Dan hoor ik heel graag van jullie en kijk ik er naar uit om samen met jullie te brainstormen over jullie grote dag. Ik nodig jullie heel graag uit voor een gezellige kennismaking bij een kopje koffie of thee en iets lekkers. Ik hoop tot gauw!

Je kunt me bereiken op 06-83949669 of info@iriswuijster.nl of vul het contactformulier in. Ik woon zelf in Rosmalen, maar kom voor bruidsfotografie graag naar locaties in heel Nederland.