Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
Wilco en Tessa 3
Mieke en Sophie 2
Mathilde Min 2

Wanneer je een afspraak maakt voor een fotoshoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zoals hieronder beschreven:

* De fotoshoot vindt plaats op locatie. De locatie bepalen we in overleg. Wanneer we voor een buitenlocatie hebben gekozen, zullen we in geval van slecht weer (regen of mist) de fotoshoot in overleg verzetten naar een andere datum.

* Je ontvangt een bevestiging en de aanbetalingsfaktuur per e-mail. Hierbij ontvang je ook de informatiegids en de prijslijsten voor nabestellingen zoals extra bestanden, vergrotingen, albums en wanddecoratie. Tevens ontvang je een exemplaar van deze algemene voorwaarden.

* Mocht de fotoshoot niet door kunnen gaan op de afgesproken datum/tijdstip, dan hoor ik dit natuurlijk graag zo snel mogelijk. Bij annulering binnen 48 uur voor de fotoshoot moet ik helaas 25% annuleringskosten berekenen.

* Enkele dagen na de shoot ontvang je de restant faktuur, deze dient per omgaande voldaan te worden. De levering van de online gallery en fotobestanden die inclusief zijn, is steeds na ontvangst van de betaling.

* Weekendtoeslag: op vrijdagavond (tussen 18.00 en 20.00 uur) en op zaterdag (tussen 10.00 en 17.00 uur) reken ik een weekendtoeslag van 20 Euro. Op zondag ben ik zelf vrij (met uitzondering van bruiloften).

* De reiskosten zijn binnen een straal van 15 km van Rosmalen inclusief. Daarbuiten reken ik 0,35 Euro per kilometer.

* Na de shoot plannen we een afspraak in mijn presentatieruimte in Rosmalen. Ik adviseer jullie dan graag over alle mogelijkheden voor wanddecoratie, afdrukken, albums etc. De nabestelling wordt apart gefaktureerd. Na betaling van de faktuur wordt de bestelling naar de leverancier verzonden.

* De foto’s zijn na ongeveer 3 weken klaar, geselecteerd en bewerkt. Uit deze selectie kun je 5 foto’s kiezen die jullie ontvangen in medium resolutie (printbaar tot 20 x 30 cm), je ontvangt deze bestanden via wetransfer. 

* Ik werk zelf met professionele apparatuur en een gekalibreerd scherm en bestel alle producten bij een professioneel vaklab, zij en ik staan garant voor de hoogste kwaliteit van deze producten. Ik kan geen garantie op kleur- en printkwaliteit geven van afdrukken, albums en wanddecoratie die niet via mij zijn besteld.

* Je hebt enkel gebruiksrecht op de foto’s. Dit wil zeggen, dat het niet toegestaan is om de foto’s te gebruiken voor commerciele doeleinden. Tevens raad ik jullie aan, voor jullie en mijn veiligheid om voor social media uitsluitend foto’s in webresolutie en met mijn logo te gebruiken. Sowieso dient altijd mijn naam vermeld te worden bij plaatsing op social media.

* Ik behoud ten alle tijde het auteursrecht. Dit betekent, dat het niet is toegestaan om foto’s zelf te bewerken of aanpassen. Indien je een foto anders bewerkt wilt hebben, dan doe ik dit met alle plezier voor je.

* De foto’s kunnen door mij gebruikt worden voor promotie of gepubliceerd worden op social media en/of mijn website. Indien je hier niet mee akkoord gaat, dan hoor ik dit graag op voorhand.

* Digitale bestanden zullen tot maximaal 6 maanden na de fotoshoot door mij bewaard blijven. Hierna moet ik plaats maken in mijn archief voor nieuwe bestanden en worden de bestanden door mij verwijderd. Dit met uitzondering van bruidsfotografie, deze worden 2 jaar bewaard. Ik raad jullie ook altijd aan om zelf een goede back up te maken.

* Kadobonnen worden uitgegeven voor een afgesproken bedrag, dit bedrag dient vooraf betaald te worden en het bedrag wordt op de bon genoemd. De bon blijft onbeperkt geldig zolang als mijn bedrijf bestaat. Wanneer de prijzen worden gewijzigd en de bon nog niet is ingewisseld worden de extra kosten van de shoot apart berekend aan de ontvanger van de kadobon.

* Voor bruiloften ontvangen jullie een opdrachtbevestiging en een aanbetalingsfaktuur van 25%, na ontvangst van de aanbetaling is jullie datum definitief gereserveerd. De restantfaktuur ontvangen jullie enkele dagen na de bruiloft. De foto’s worden steeds na betaling geleverd. Bij de opdrachtbevestiging ontvangen jullie de algemene voorwaarden die gelden voor bruidsfotografie.

Iris Wuijster Fotografie, januari 2017.