Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
FleurIris Wuijster Fotografie-8Iris Wuijster Fotografie -8579Iris Wuijster Fotografie -8597Iris Wuijster Fotografie -8613Iris Wuijster Fotografie -3280Iris Wuijster Fotografie -3428Iris Wuijster Fotografie-1-5Iris Wuijster Fotografie-1Iris Wuijster Fotografie -3494Iris Wuijster Fotografie -3551Iris Wuijster Fotografie-7Iris Wuijster Fotografie-6Iris Wuijster Fotografie-1Fleur 2Iris Wuijster Fotografie-4Iris Wuijster Fotografie-1-17Ruben 3Ruben 4Jelmer

Baby Lifestyle Fotografie / First Moments / Kraamtijdreportage

Jullie nieuwe gezinnetje, alles is nog een beetje wennen, maar toch… het gaat zo snel en je wilt het gevoel graag vasthouden. Is het niet prachtig om dan van al dat nieuws een vast te laten leggen? De liefde voor jullie nieuwe kindje, de band die je samen hebt en/of de meer dagelijkse dingen zoals wanneer de baby lekker in het badje gaat, op het speelkleed, in het babykamertje, bij papa en mama op het grote bed, knuffelen met broertjes of zusjes. Helemaal vertrouwd. Een serie van die bijzondere eerste tijd samen bij jullie thuis, een herinnering voor altijd.

Ben je al een paar maanden oud, dan kunnen we er op uit en ook foto’s in de buitenlucht maken. Dan kun je laten zie hoe eigenwijs je je hoofdje al kunt optillen, hoe goed je al kunt zitten en vooral…. hoe stralend je lach is!

I

Leuk pakket: een zwangerschapsfotoshoot + baby lifestyleshoot, 2 x 30 foto’s in hoge resolutie én een mooi album (20 x 20 cm) voor de speciale pakketprijs van: 665,- Euro. Andere combinaties zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden voor leuke pakketten.

Lieve reacties:

Martine, mama van baby Tygo: “De foto’s zijn geweldig, het wordt nog een hele klus om de mooisten er uit te zoeken, dankjewel Iris.”

Dineke, mama van baby Thijs, baby Lifestyle shoot met zusjes Ilse en Femke: “Wat een prachtige foto’s!! De slideshow is Gaaf!.”

Soenita, mama van baby Liva: “Lieve Iris, ik ben er even stil van. Kan niet geloven dat het mijn kleine meisje is op die foto’s. Wat heb je dat prachtig gedaan, heel erg bedankt.”

Juliette, mama van baby Ties: “Wat een prachtige foto’s heeft Iris van ons kleine mannetje gemaakt! Relaxt en ongedwongen met vooral het belang van het kindje voorop. Ze neemt uitgebreid de tijd om je kleine prulleke te kunnen fotograferen met een prachtig resultaat als gevolg.

Tianda, mama van baby Ruben: “We kijken elke dag met een grote glimlach naar de mooie grote foto van onze zoon aan de muur! En de opa’s en oma’s laten vol trots het fotoboekje aan iedereen zien.”