Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
Boho Styled Shoot 1909_WEBBruiloft Patrick en Riemke-349_HRIris Wuijster Fotografie1320_HRBruiloft Debby & Dannie-101_HR_IWF0443_HRIris Wuijster Fotografie246_HRBruiloft Jasper & Iris 2017-287_HRBruiloft Patrick en Riemke-308_HRBruiloft Conni & Harm-276_HRIse getting ready 1Bruiloft Mari & Mariska918_HR_DSC8210_HRIris Wuijster Fotografie139_WEB_IWF0461_HRIris Wuijster Fotografie1263_HRBruiloft Amber & Richard -430_HRBruiloft Jasper & Iris 2017-109_HRVera -372Bruiloft Jasper & Iris 2017-347_HRBruiloft Conni & Harm-291_HRBoho Styled Shoot 1489_HRBruiloft Debby & Dannie-45_HRIris Wuijster Fotografie1416_HRIris Wuijster Fotografie195_HRBruiloft Amber & Richard -419_HRBronwenIris Wuijster Fotografie-1Sebas en ElisBruiloft Jasper & Iris 2017-368_HRBruiloft Patrick en Riemke-551_HRBruiloft Patrick en Riemke-538_HRTessa en Mike zw1

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen….van harte proficiat! Wat leuk, dat jullie bij de zoektocht naar een bruidsfotograaf op mijn site terecht zijn gekomen.
Bruiloften fotograferen vind ik geweldig om te doen. Jullie Grote Dag, liefde voor elkaar, de emoties van jullie en jullie gasten en alle zorgvuldig gekozen en geplande details op sfeer- en stijlvolle wijze vastleggen, doe ik met veel plezier en enthousiasme én bijna zonder dat jullie het merken. 

Het is mijn missie, om van de bruidsshoot een fijn moment voor jullie samen te maken, waarbij jullie je even terug kunnen trekken van alle gasten en drukte om samen te genieten van het moment en elkaar. Door jullie tijdens de fotoshoot kleine opdrachtjes te geven en daarmee plezier, aandacht, liefde en humor in de shoot te brengen, hebben jullie vaak niet eens in de gaten dat er gefotografeerd wordt. Jullie richten je helemaal op elkaar en zo krijgen we die warme en oprechte, liefdevolle foto’s. De rest van de dag fotografeer ik op journalistieke wijze, en het liefst vanaf het aankleden tot halverwege het feest, zodat jullie later in een prachtige album terug kunnen zien hoe het echt was en een prachtig compleet verhaal van jullie Grootste Dag hebben.

Ik ben dol op prachtig gestylede locaties, bloemen, accessoires, bruidskleding en alles wat er bij hoort! Ook deze herinneringen leg ik graag vast.

Hebben jullie kinderen? Dan is het ook voor hun Grote Dag! Bruiloften met kinderen vind ik extra leuk. Check ook mijn blogje hierover: Bruiloft.

Zijn jullie enthousiast over mijn foto’s en werkwijze? Leuk! Klik snel hieronder voor meer informatie en prijzen voor bruidsfotografie. In mijn blog vinden jullie nog meer foto’s uit bruidsreportages en via het linkje rechtsonder kun je lezen wat de reacties zijn van bruidsparen voor wie ik hun dag al mocht vastleggen.

Ik woon zelf in Rosmalen, maar kom voor bruidsfotografie graag naar locaties in heel Nederland en daarbuiten.