Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
duo taartIris Wuijster Fotografie-1-2Iris Wuijster Fotografie-1-5Iris Wuijster Fotografie -8469Iris Wuijster Fotografie-1-5Iris Wuijster Fotografie -3099Iris Wuijster Fotografie-1-4Iris Wuijster Fotografie-1-2Iris Wuijster Fotografie-1-3Iris Wuijster Fotografie-1-4Iris Wuijster Fotografie -3118Iris Wuijster Fotografie-1-3Iris Wuijster Fotografie-1-6Iris Wuijster Fotografie-1-6Iris Wuijster Fotografie-1-8duo legoIris Wuijster Fotografie-1-10duo mmmIris Wuijster Fotografie-1-12Iris Wuijster Fotografie-1-11spelletje 2duo spelletjeduo dollenduo Kim en Sterreduo buiten

Day in the Life Fotografie

‘Day in the Life’ of ‘Family Life’ Fotografie is een heel nieuwe trend. Het doel is het op een sfeervolle en ongedwongen manier vastleggen van de quality time met je gezin thuis. Het samen genieten van de alledaagse dingen en daar een mooie herinnering van laten maken.

Ik kom gedurende ongeveer 3 uur bij jullie thuis en fotografeer jullie gezin zoals jullie zijn. De dagelijkse rituelen zoals bijvoorbeeld samen ontbijten of lunchen, samen eten koken, boodschappen doen, als de kids in bad gaan etc, en de quality time als gezin wanneer jullie leuke dingen doen. Vooral gaan we er voor zorgen dat het een paar leuke uurtjes worden, waarin jullie van en met elkaar genieten van dingen die jullie graag samen doen, spelen, stoeien, knuffelen, voorlezen, naar de speeltuin…. Ik leg dat graag voor jullie vast. Uiteraard maak ik ook een aantal gezinsfoto’s en close ups zoals in een gewone gezinsfotosessie (zie Kind & Gezin). Een herinnering aan hoe jullie gezinsleven was, een herinnering om voor altijd te koesteren. Vastgelegd in een mooi album (inclusief).

Lonneke: “Dankjewel Iris, het was een hele fijne middag met geweldige resultaten”.