Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
20180106 Certificering Iris009_HR
tekst magic zonder logo
beau en belle

Hoi! Wat superleuk dat je mijn website gevonden hebt!

Ik ben Iris, het gezicht achter de camera. Fotograferen is mijn grote passie. Pure emoties en waardevolle momenten vastleggen, dát is wat ik het allerliefste doe. Ik blijf het bijzonder en een grote eer vinden, om aanwezig te zijn bij de speciale momenten in het leven van de mensen, die ik mag fotograferen en voor mooie herinneringen te zorgen. Ik doe dat het liefst op een spontane, ongedwongen en pure manier.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Fotovakschool. Om up-to-date te blijven in mijn vak volg ik heel regelmatig cursussen en workshops bij de o.a. de Fotoacademie en bij zeer ervaren fotografen die gespecialiseerd zijn in de richtingen waar mijn interesse naar uit gaat. De afgelopen twee jaar heb ik onder andere cursussen gevolgd over kinderfotografie, portretfotografie, creatief flitsen, First Moments fotografie (2016) en Beloved/Moment Design (2016) en een cursus bruidsfotografie (2015). In 2016 heb ik de opleiding tot Natuurlijk Licht Fotograaf afgerond, een supergave workshop over kinderfotografie gevolgd en een drie-daagse Masterclass in de Beloved/Moment Design methode. Het komende jaar word ik 12 maanden lang gecoacht door één van de beste bruidsfotografen wereldwijd, Damon Pijlman. Blijven leren in dit supergave vak is het leukste wat er is.

In oktober 2013 ben ik begonnen als freelance fotograaf en ik ben zelf nog elke dag blij verrast over de vele gave shoots die ik sindsdien heb mogen doen, van bevallingen tot bruiloften en van gezinnetjes op de hei tot zakelijke opdrachten. Lieve gezinnen, leuke kids, prachtige bruidsparen en ambitieuze ondernemers. Ik geniet er elke keer van!

Ik ben getrouwd met Marc en samen wonen wij met onze hond en twee katten (Beau, Belle & Beer) in De Groote Wielen in Rosmalen.
Fotografie is dus mijn grote passie. Styling is een andere favoriete bezigheid, ik schuif wat af in huis. En ik ben dol op dieren (vandaar de beestenboel bij ons thuis) en reizen, twee liefdes die ik samen met Marc deel. Ik verslind tijdschriften, het liefst over fotografie en wonen. Verder word ik heel blij van lekker weer, lange wandelingen met Beau, verre tropische stranden en wereldsteden, gezelligheid met familie en vrienden, koken en samen eten, een lekker glas wijn, chocolade met caramel en zeezout, toetjes en lange avonden buiten.

Zo weten jullie al heel wat over mij…. ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal!

I dont shoot
Badge leden