Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
1 x 20 x 30 cm Iris Wuijster Fotografie-1
Iris Wuijster Fotografie-4
Iris Wuijster Fotografie-4

Werkwijze

Telefonisch spreken we jullie wensen door, waarna ik deze per e-mail bevestig. We zien elkaar op de afgesproken locatie. Ik weet veel leuke plekjes in de omgeving van Den Bosch en Rosmalen, maar weet je zelf een mooie locatie: ik kom naar elke gewenste locatie in heel Nederland. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, maar ik plan voldoende tijd voor het geval dit nodig is. Bij de reserveringsbevestiging ontvang je een leuke infogids met veel tips, ideeen en weetjes ter voorbereiding op de shoot en een vragenlijst zodat dat ik me ook kan voorbereiden. Tevens ontvangen jullie de prijslijsten voor afdrukken, bestanden, wanddeco en albums, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Voor jullie investering voor de fotoshoot, kunnen jullie rekenen mijn tijd & creativiteit, kennis & ervaring en heel veel betrokkenheid & enthousiasme. Ik werk uitsluitend met professionele Nikon foto-apparatuur en uiteraard heb ik een fotografie-opleiding gevolgd (De Nederlandse Fotovakschool en De Fotoacademie) en volg ik nog regelmatig fotografieworkshops, opleidingen en masterclasses.

Wil je graag een fotoshoot plannen op een zaterdag (tussen 10.00 en 17.00 uur) of op een vrijdagavond (tussen 18.00 uur en 20.00 uur)? Dat kan! Ik reken een weekendtoeslag van 20 Euro. Op donderdagmiddag en zondag ben ik zelf lekker vrij (met uitzondering van bruiloften).

LET OP: Gedurende de populaire trouwmaanden (mei t/m september) ben ik vaak op de vrijdagen en zaterdagen al ver vooruit geboekt. Dit maakt dat losse fotoshoots in deze periode vaak moeilijker in te plannen zijn. Zitten jullie aan een datum vast, neem dan ruim op tijd contact met me op.

Na de fotosessie heb ik nog wat tijd nodig om de foto’s uit te zoeken en waar nodig te bewerken in Photoshop en Lightroom. Binnen 3 weken zijn de fotobestanden klaar en stuur ik jullie de link naar de online Fotogallery. Daarna maak ik graag een afspraak met jullie in mijn presentatieruimte, ik show jullie dan de slideshow en kan jullie helpen met jullie keuze voor de bestanden.
Een fotoshoot laat je natuurlijk niet voor niets maken, het doel is bijna altijd iets moois voor aan de muur of een prachtig album. Daarom heb ik een heel aantal prachtige demo-producten, die ik jullie tijdens de afspraak graag laat zien. En natuurlijk adviseer ik jullie bij jullie keuze voor de selectie van de foto’s en het materiaal. De bestellingen zijn over het algemeen binnen twee a drie weken leverbaar, albums hebben een wat langere levertijd.

Wat is een social media pakket? Bij de fotoshoot ontvang je naast de 30 of 40 hoge resolutiebestanden uit het pakket, dezelfde set in webresolutie voorzien van mijn logo. Deze bestanden kun je veilig gebruiken voor social media.

Op afdrukken, albums, vergrotingen en wanddecoratie die niet via mij zijn besteld, kan ik helaas geen garantie geven ten aanzien van de kleurechtheid, scherpte en kwaliteit.
Ik laat heel graag mijn werk zien, dus plaats ik graag een paar van de foto’s op mijn blog en zakelijke Facebookaccount. Heb je daar bezwaar tegen, dan hoor ik het natuurlijk graag. facebookpagina

Wil je meer informatie, bel me dan op 06-83949669, mail me op info@iriswuijster.nl of vul het contactformulier in. Ik woon zelf in Rosmalen, maar kom op verzoek graag naar locaties in heel Nederland. Tijdens bruiloften en shoots ben ik minder goed bereikbaar, ik probeer je bericht of telefoontje zo snel mogelijk te beantwoorden.

trouwen_in_noord_brabant
trouwen_in_nederland_wit
CliniClowns-Logo1