Menu

Laat je betoveren door Bonaire

Een gezinsfotoshoot, een loveshoot of misschien zelfs jullie bruiloft op Bonaire (for English scroll down)

Wonen jullie op Bonaire, ga je op vakantie of misschien wel op huwelijksreis naar het prachtige eiland? Laat je herinneringen vastleggen en geniet steeds weer opnieuw.

Door de combinatie van het fantastisch mooie licht op Bonaire en de fijne connectie techniek waarmee ik jullie fotografeer, wordt elke shoot een feestje van liefde. Ik laat jullie stralen, precies zoals jullie zijn, ongeposeerd en bijna zonder dat je het in de gaten hebt. In een fijne relaxte sfeer. Laat je betoveren door Bonaire en mijn liefde voor fotografie. Lees meer hieronder over mijn eigen Bonaire avontuur en de verschillende soorten shoots en boek nu jullie shoot:

Gezinsfotoshoot, loveshoot, huisdiershoot:
425 USD - omgerekend ongeveer 390 Euro (Sedula houders betalen 385 USD)
1 tot 1,5 uur fotografie (maximaal 5 personen, elke extra persoon = 20 USD / omgerekend +/- 18 Euro)
20 digitale foto’s naar keuze in hoge resolutie

Optioneel: extra digitale foto’s 20 USD per foto (ongeveer 18 Euro).
Optioneel: bestel de hele serie voor de superaanbieding van 220 USD (ongeveer 200 Euro).
De faktuur komt in Euro’s, omgerekend naar de dagkoers van de USD.

Gaan jullie trouwen? Ik hoor graag al jullie plannen en maak dan een pakket op maat.
Zakelijke fotoshoot? Informeer naar mijn zakelijke tarieven.

NEXT TRIP: ik ben er in ieder geval weer in april, mei en juni 2024. Heb jij een ander moment in gedachten? informeer dan gerust, bij meerdere aanvragen boek ik met veel plezier een nieuwe trip.

Iris Wuijster Fotografie646_WEB

Let Bonaire's Magic Spark Your Memories

Planning a family photo session, a loveshoot with your partner, or even your big day on the beautiful island of Bonaire? Whether you’re living here, on a holiday, or maybe on your honeymoon, let’s make those moments last forever.

Bonaire’s breathtaking light and my easy-going photography style, ensure every session is full of love and laughter. I’ll capture you just as you are – naturally, effortlessly, and almost without you noticing. All in a fun, relaxed vibe. Be mesmerized by Bonaire’s beauty and my love for capturing those perfect moments in a natural style. Check out the different shoots available, and hey, why not book yours right away?

Family, Love, and Pet Photoshoot: $425(Special for Sedula holders: $385)
1 to 1.5 hours (up to 5 persons, extra person: just $20)
20 high-res digital pics of your choice
Don’t want to choose? Extra pics for $20 each .
Or grab the whole gallery for only $220.

We’ll bill in Euros, based on the current USD rate.

Tying the knot on Bonaire, Curacao or Aruba? Tell me all about it!
Need business shots? Ask about my corporate deals.

Next Trip Alert: Catch me in Bonaire in April / May / Juni 2024. Got another date in mind? Just give me a shout, and I might just plan another trip for more fun shoots.

At this moment, my full english website is under construction. Want to know more or book your session? I look forward to receive your e-mail: iris@iriswuijster.nl
For more Bonaire Wedding pictures: view my Recent Series page here

Let Bonaire's Magic Spark Your Memories

Omdat Bonaire in mijn hart zit

Al ruim12 jaar lang, mag ik de speciaalste momenten vastleggen in het leven van de mensen die ik fotografeer. Pure emoties en waardevolle momenten vastleggen is wat ik het allerliefste doe.

Naast fotograferen is er nog een grote liefde bijgekomen de afgelopen jaren… Samen met mijn man heb ik veel van de wereld gezien, maar toen we op Bonaire kwamen, waren we tot over onze oren verliefd. Op het fijne sfeertje, de zee, de zon (en het briesje), het relaxte eilandgevoel.. En natuurlijk de flamingo’s.

Inmiddels zijn we regelmatig te vinden op het eiland en gaan we zelfs in de toekomst ons droomhuis bouwen op onze bouwkavel op de berg. En ik ben zo blij en dankbaar dat ik mijn liefde voor fotografie kan combineren met de vele bezoeken aan het eiland.

Omdat Bonaire in mijn hart zit
Gezinsshoot op Bonaire

Op blote voeten de zon versieren. Voluit genieten, het leven vieren.

Gezinsshoot op Bonaire

Dit wil jij toch ook? Een gezinsfotoshoot als een waar strandfeestje. We gaan spelen, spetteren, knuffelen. Een uurtje quality time op jullie favoriete (vakantie-)plekje. Natuurlijk niet in de volle zon, maar lekker aan het eind van de middag als de temperatuur en het zonnetje zakken is het licht het allermooiste. Ik neem alle tijd om de kindjes op gemak te stellen en er voor jullie een onvergetelijke (vakantie-)herinnering van te maken. Foto’s die anders dan anders zijn. Jullie liefde voor elkaar en het plezier binnen jullie gezin zullen er van af spatten! Ik verheug me er op jullie te ontmoeten.

202208028 Karin Clement Colin Chloe40_WEB

Genieten met je kleintje

Die fijne momentjes met je kleintje. Lieve woordjes, zachte knuffels en vlinderkusjes all over…..
En ook: leuke spelletjes, lekker gek doen met elkaar, schelpen zoeken, met jullie voetjes in het water (of misschien wel helemaal) en op avontuur, ga je mee?

Genieten met je kleintje

Quality Time met de allerliefste

Quality Time met de allerliefste

Mamaaah... ik hoor de zee!

Mamaaah... ik hoor de zee!

Mommy & Me

Mommy & Me
Loveshoot Jij en je lief

Sunset Is My Favourite Color

Loveshoot Jij en je lief

Jullie liefde, jullie magie, de band die jullie hebben samen. Geen woorden nodig, verliefde blikken in overvloed. Just sunset, the beach, the sea and the two of you…. need I say more? Er even een uurtje tussenuit, samen. Genieten van de zonsondergang, het lome eilandgevoel en elkaar. Herinneringen maken. Ik maak een heel speciaal moment van jullie uurtje tijd voor elkaar. En daarna in de beachclub nog een een lekker drankje samen. Zie jij het al voor je? En de foto’s? Die raken je in je hart. Beloofd!

Iris Wuijster Fotografie415_HR

GETTING MARRIED ON BONAIRE

GETTING MARRIED ON BONAIRE

TROUWEN OP BONAIRE

Elkaar jullie liefde verklaren op een prachtig strand. Kun je je iets romantischer voorstellen?
Met zijn tweetjes of samen met dierbare familie en vrienden. Klein en intiem of met alles er op en er aan. Ik kan niet wachten om jullie verhaal te vertellen in prachtige liefdevolle beelden, precies zoals het was. Zodat jullie jullie Grote Dag keer op keer kunnen herbeleven.

Voor mijn (Bonaire) bruidsfoto’s gallery, zie mijn Recent Series pagina hier

TROUWEN OP BONAIRE

GETTING MARRIED ON BONAIRE

GETTING MARRIED ON BONAIRE
Jij & Je huisdier

Jij & Je huisdier

Je beste maatje, degene die altijd blij is om je te zien. Die altijd wacht tot je weer gezellig thuis bent. Samen dollen op het strand, lekker het water in. Rennen langs de waterlijn. Lachen om zijn gekke sprongen. En natuurlijk heel veel kroelen. Ik ben zelf dol op dieren en weet ook hoe belangrijk het is om die herinneringen samen vast te leggen. Plan een shoot voor je huisdier, voor jullie samen of neem hem of haar mee naar jullie gezins- of loveshoot. Jullie beessie hoort er immers echt bij.

20220402 Marlou en Stefan447_WEB

En... this is me

In mijn favoriete beachclub op Bonaire, waar ik regelmatig shoot en soms ook lekker met mijn laptop zit te werken. Of een drankje en hapje doe natuurlijk, het is tenslotte ook een beetje vakantie, toch? Wat leuk, dat je tot aan hier op mijn Bonaire-pagina bent gekomen. Heb je al zin in een toffe fotoshoot op het mooie eiland? En wist je trouwens dat ik ook regelmatig naar de andere eilanden reis voor shoots? Neem gerust contact met me op als je daarover meer wilt weten.
Wat ik verder nog voor je kan betekenen op Bonaire? Een brandingshoot voor je bedrijf, een day in the life fotoshoot in jullie huis op Bonaire, met de hele familie op de foto, jullie pasgeboren kleintje lekker thuis, food foto’s voor je restaurant…... of verras me met een leuk idee! Ik kijk uit naar je berichtje:iris@iriswuijster.nl
See you on Bonaire, liefs, Iris

En... this is me