Menu

Hi, nice to meet you

Ik ben Iris, het gezicht achter de camera. Fotograferen is mijn grote passie. Pure emoties en waardevolle momenten vastleggen, is wat ik het allerliefste doe. Als gecertificeerd Moment Design Fotograaf en gekwalificeerd Playful Heart Docent, weet ik precies hoe ik dat op een ongedwongen manier kan bereiken en jullie tegelijkertijd een heel fijn quality time moment samen te geven. Elke fotoshoot wordt een klein feestje.

Blijven leren in dit ontzettend mooie vak, is het leukste wat er is en dat doe ik dan ook vaak en veel. Een persoonlijke mentoringtraject, workshops en opleidingen volgen, sparren met collega’s, conferenties in binnen en buitenland en masterclasses, zijn een heel goede manier om te blijven groeien in mijn vak en volg ik met veel plezier en grote regelmaat. En zelf lesgeven, aan hobby fotografen en fotografiecollega’s, geeft mij enorme voldoening.

Er is ook een heel tof nieuwtje te vertellen, want sinds november 2021, verblijven Marc en ik regelmatig een aantal weken op het prachtige eiland Bonaire voor werk en ontspanning. Je kunt me vanaf nu dus ook boeken voor een shoot of zelfs jullie bruiloft op Bonaire. Check hier mijn nieuwe Bonaire pagina op deze website.

placeholder5
My Happy Moments

My Happy Moments

Onze beestenboel thuis, mijn man Marc, reizen, het mooie eiland Bonaire, eten, koken & wijn, strand, family & friends, chocola met caramel en zeezout, paardrijden, zon, tijdschriften, lekker buiten zijn, op of aan het water, lunch op een terras, bloemen op tafel, gezelligheid in huis.
placeholder
Liefs, Iris

Ik blijf het bijzonder en een grote eer vinden om aanwezig te zijn bij de speciale momenten in het leven van de mensen die ik mag fotograferen. Dat ik zo dichtbij het gevoel van mensen mag komen, raakt mij elke keer weer. Elke dag ben ik nog blij verrast over de vele mooie fotoshoots die ik mag doen, van zwangerschappen tot bruiloften en van gezinnetjes op de hei of bij hen thuis tot zakelijke opdrachten. Lieve gezinnen, leuke kids, verliefde bruidsparen en ambitieuze ondernemers. Ik geniet er met heel mijn hart van.

Masters of Wedding Photography
Moments Design Certified Photographer
Badge Member
playful heart Teacher
Bruid & Bruidegom Magazine