Menu

kind & gezin

Ik fotografeer kinderen het liefst gewoon lekker hoe je ze zijn: onbevangen, speels en eigenwijs. Niets moet en (bijna) alles mag. We gaan naar een fijne plek in de natuur. We doen leuke vraag- en woordspelletjes, ik geef kleine opdrachtjes en jullie knuffelen en spelen totdat jullie stralende ogen van plezier hebben. Ondertussen maak ik de foto’s, bijna zonder dat je het merkt… Lekker ontspannen, op jullie tempo, want we hebben alle tijd.

Ik maak van een fotoshoot graag een fijn quality time momentje voor jullie gezin, waar jullie nog lang met plezier aan terugdenken en waar de foto’s aan jullie muur of in een mooi album het bewijs van zijn.

Een aantal maanden per jaar woon en werk ik op Bonaire. Zou jij een toffe fotoshoot willen op het prachtige eiland? Klik dan hier om naar mijn speciale Bonaire pagina te gaan.

20181025 Desiree & Ramiro304_WEB

Mijn stijl? Ongedwongen, vol plezier en liefde!

Mijn stijl? Ongedwongen, vol plezier en liefde!
Monique

Monique

“Het was zo mooi om de foto’s terug te kijken. Je ziet zo dat de kinderen zoveel plezier hadden met elkaar in het bos. En de liefde tussen de kids straalt er van af. Nogmaals bedankt voor de superleuke middag”.

Fun for Kids, Happy Moms & Dads

Als jij het leuk vond en papa en mama zien in de foto’s jouw karakter en blikken terug en jullie liefde voor elkaar, dan is mijn missie geslaagd!

Fun for Kids, Happy Moms & Dads

Kraamtijdreportage/Baby Lifestyle

Jullie nieuwe gezinnetje, alles is nog een beetje wennen, maar toch… Het gaat zo snel en je wilt het gevoel graag vasthouden. De liefde voor jullie nieuwe kindje, de band die je samen hebt en de dagelijkse dingen, zoals het badmoment, het babykamertje, bij papa en mama op het grote bed, knuffelen met broertjes of zusjes. Lekker thuis en dus helemaal vertrouwd. Een serie van die bijzondere eerste tijd samen bij jullie thuis, een herinnering voor altijd.

Ben je al een paar maanden oud, dan kunnen we er op uit en ook foto’s in de buitenlucht maken. Dan kun je laten zie hoe eigenwijs je je hoofdje al kunt optillen, hoe goed je al kunt zitten en vooral… Hoe stralend je lach is!

Kraamtijdreportage/Baby Lifestyle
 Day in the life

No one else will ever know the strenght of my love for you. After all, you are the only one who nows what my heart sounds like from the inside

Day in the life

‘Day in the Life’ of ‘Family Life’ Fotografie is een heel nieuwe trend. Jullie leventje thuis wordt vastgelegd zoals het is. Het samen genieten van de alledaagse dingen en daar een mooie herinnering van laten maken, zodat je nooit vergeet hoe het was…

Ik kom gedurende ongeveer 3 uur bij jullie thuis en fotografeer jullie gezin zoals jullie zijn. De dagelijkse rituelen zoals samen ontbijten of lunchen, samen eten koken, boodschappen doen, als de kids in bad gaan etc, en de quality time als gezin wanneer jullie leuke dingen doen. Vooral gaan we er voor zorgen dat het een paar leuke uurtjes worden, waarin jullie genieten van dingen die jullie graag samen doen; spelen, stoeien, knuffelen, voorlezen, naar de speeltuin…. Vastgelegd in een mooi album (inclusief).

 Day in the life