Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
Iris Wuijster Fotografie -11Iris Wuijster430_WEBIWF_0082_HRMieke en Sophie 1Iris Wuijster327_WEBIris Wuijster Fotografie-2Karin, Fred, Mick & Joe -0329Iris Wuijster Fotografie-1-2Karin, Fred, Mick & Joe -0909Iris Wuijster Fotografie-1-5Iris Wuijster Fotografie-1-2Iris Wuijster Fotografie-4Iris Wuijster Fotografie-1-3Wilco en Tessa 3Iris Wuijster Fotografie-7Iris Wuijster Fotografie-1-2Wilco en Tessa 2Iris Wuijster Fotografie-1marieke met Faas 2Iris Wuijster Fotografie-1Iris Wuijster Fotografie-8Iris Wuijster Fotografie-3Mieke en Sophie 2Wilco en TessaKids YvetRosa

Kinderfotografie en Gezinsfotografie

Ik fotografeer kinderen het liefst gewoon lekker hoe je ze zijn: onbevangen, speels en eigenwijs. Niets moet en (bijna) alles mag.

We gaan naar een plek in de natuur waar jullie lekker kunnen spelen met papa en mama, broertje(s) en zusje(s) of met de hond. We doen leuke vraag- en woordspelletjes, ik geef kleine opdrachtjes en jullie knuffelen en spelen totdat jullie stralende ogen van plezier hebben. Ondertussen maak ik de foto’s, bijna zonder dat je het merkt….... Lekker ontspannen, op jullie tempo, want we hebben alle tijd.
Ik maak van een fotoshoot graag een fijn quality time momentje voor jullie gezin, waar jullie nog lang met plezier aan terugdenken en waar de foto’s aan jullie muur of in een mooi album het bewijs van zijn.

Als jij het leuk vond en papa en mama zien in de foto’s jouw karakter en blikken terug, dan is mijn missie geslaagd. Check mijn blog voor collages van leuke gezinsfotoshoots!NIEUW: Kijk ook eens onder het kopje ‘Day in the life’ voor een heel bijzondere fotoshoot van jullie gezinsleven.

Carlijn, gezinsfotoshoot: “We hebben de foto’s inmiddels al heel vaak bekeken!! Het is resultaat is helemaal zoals we gehoopt hadden, prachtige foto’s van onze meiden zoals ze zijn, in hun element in het zand, in een mooie omgeving.
Een goeie vriendin en onze schoonzus kregen er zelfs natte ogen van…”

Marieke, de ochtend na de gezinsfotoshoot: “Hi Iris, superbedankt voor de geweldig relaxte shoot gisteren! De kids hebben genoten en vonden het erg leuk om te doen, ze vroegen zelfs wanneer gaan we dit nog een keer doen! En wat hadden we een top weertje! Heel benieuwd naar het resultaat!’

Petra, mama en zoon foto’s: “Ze zijn prachtig! Krijg er tranen van in mijn ogen. Eindelijk heb ik mooie foto’s van ons samen. Dank je wel.”

Diane, gezinsfotoshoot: “We hebben een heerlijke gezinsfotoshoot gehad. De chemie binnen ons gezin heb je op een heel ontspannen manier vastgelegd. Het resultaat is heel mooi.”

Monique, gezinsfotoshoot: “Was zo mooi om de foto’s terug te kijken. Je ziet zo dat de kinderen zo veel plezier hadden met elkaar in het bos. En de liefde tussen de kids straalt er van af. Nogmaals bedankt voor de super leuke dag”.

Miranda, gezinsfotoshoot: “Iedereen vindt de OGU met jouw foto’s geweldig… vooral het plezier dat we hadden en dat jouw foto’s dat hebben gevangen is heel mooi om te zien. Dankjewel nogmaals, we hebben echt genoten”.

Caren, gezinsfotoshoot: “Je bent pas ECHT een goede fotograaf als de kids niet meer willen stoppen. Superbedankt, Iris voor de mooie foto’s”.

Marian, familiefotoshoot: “Bedankt voor de supermooie foto’s! We hebben een geweldige middag gehad, wat een leuke belevenis zo met zijn allen”.

Chantal, gezinsfotoshoot: “Het was superleuk en gezellig! Wij zijn heel erg blij met de foto’s”.