Menu

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s

Heb jij rondom jullie gezinsuitbreiding zo’n mooie camera gekocht, maar kom je niet verder dan de automatische of voorkeursstanden?
Zou je graag willen leren om je camera zelf in te stellen, zodat je je creatieve ideetjes echt kun uitvoeren? Kom dan naar deze toffe Mama Maakt Foto’s workshop!

Vragen als: hoe krijg je van de foto’s met een mooie scherptediepte (je kindje goed scherp en de achtergrond dan zo mooi wazig). Wat is nu echt een mooie compositie? Kun je wel mooie foto’s maken in lastiger licht? En hoe krijg ik mijn kind(eren) zover, dat ze niet wegrennen, als ze de camera zien (of juist zo’n nepsmile opzetten). Het komt allemaal aan bod en nog veel meer.

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s

In drie leuke bijeenkomsten, met maximaal 7 deelnemers, leer ik je alles over:

- Hoe jouw camera werkt (Diafragma, Sluitertijd, ISO en nog veel meer)
- Compositie, licht, tips & tricks
- Toffe kinderfoto’s maken (praktijkochtend met kindjes)

Eerstvolgende groepen Mama maakt foto’s:

Groep 1 2020
Dinsdagavond 14 januari 2020
Dinsdagavond 28 januari 2020
Zaterdagochtend 15 februari 2020

Groep 2 2020
Woensdagavond 19 februari 2020
Woensdagavond 11 maart 2020
Woensdagavond 28 maart 2020

Locatie: Rosmalen (De Groote Wielen)
Kosten: 185 Euro inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.

Ik vind de workshop bij jou heel ontspannen en gezellig. Ik heb in de afgelopen twee lesavonden al veel meer geleerd dan op menig andere workshop. Uitleg heel duidelijk en de sfeer is heel prettig. Zeker een aanrader. - Paula

 Recensie Paula
Voor Fotografen: Workshop Kinder- & Gezinsfotografie 'The Playful Heart'

Voor Fotografen: Workshop Kinder- & Gezinsfotografie 'The Playful Heart'

Ik vind het fotograferen van kinderen en gezinnen echt een feestje! Vaak hoor ik van collega’s, dat ze het fotograferen van kinderen juist een grote uitdaging vinden. En heel eerlijk: hoewel ik echt graag met kinderen werk, vond ik dat vroeger echt ook wel eens. Kinderen die niet mee willen doen, ouders die pushen, huilende kleintjes (Trust me I have been there!). Sinds ik gecertificeerd Moment Design fotograaf ben, ben ik me ook meer en meer gaan verdiepen in de Playfull Heart Techniek van Juliana Wicklund en vind ik kinderen en gezinnen fotograferen het allerleukste wat er is. Kinderen fotograferen is een groot ontdekkingsspel geworden, vol plezier en liefde. En dat wil ik jou ook laten ervaren en je leren hoe je dit zelf ook kunt bereiken! Daarom ben ik zelf het traject in gegaan om gecertificeerd Playfull Heart Teacher te worden, mijn kennis en enthousiasme delen vind ik een van de leukste dingen om te doen.

In de ochtend leer ik jullie alles over een goede voorbereiding voor jezelf en het gezin, het opbouwen van het vertrouwen, de must-do stappen voor een geslaagde shoot, de leukste spelletjes en opdrachtjes. Als extra ga ik ook in op compositie en het mooiste gebruik van natuurlijk licht.

In de middag gaan we op pad met een gezinnetje en laat ik jullie zien, hoe ik die leuke spontane en ongeposeerde foto’s maak en kinderen superenthousiast mee doen. Kinderen zullen na een fotoshoot bij jou ook gaan vragen: Mama, wanneer gaan we weer?
Er is ook voldoende tijd om zelf te oefenen en de foto’s mag je natuurlijk gebruiken voor je portfolio. En je gaat uiteraard naar huis met een goed gevulde Magical Bag voor je eigen toekomstige Playful Heart shoots.

Na de workshop kom je in de speciale landelijke besloten The Playful Heart facebook groep, waar je informatie en enthousiasme kunt uitwisselen met andere Playful Hearters en veel inspiratie kunt opdoen.

Bij deze workshop ga ik er van uit dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

Nieuwe Data

Groep 1 2020:
Zaterdag 8 februari 2020 van 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: Rosmalen
Prijs: 299 Euro exclusief BTW

De prijzen zijn exclusief BTW – natuurlijk inclusief koffie, thee, fris, iets lekkers en lunch.

Maximaal 7 deelnemers, zodat ik alle tijd heb voor jouw persoonlijke vragen.

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Een complete workshop voor startende bruidsfotografen. Fotografeer jij binnenkort je eerste bruiloft(en) of ben je hiermee nog niet zo lang geleden gestart en wil je portfolio uitbreiden en/of hik je stiekem best wel aan tegen organisatorische kant van bruidsfotografie?

Ik leer je in 1 inspirerende workshop alle ins en outs, die je helpen bij het starten met bruidsfotografie. Van hoe voer je een eerste gesprek met een bruidspaar, wat zet je op papier, veel (fotografie)tips voor tijdens de bruiloft, tot het leveren van het uiteindelijke product, het bruidsalbum. Hoe krijg je aanvragen, wat is de beste apparatuur, en wat zijn goede camera-instellingen?

Bruidsshoot

En natuurlijk gaan we shooten met een bruidspaar. Ik laat je zie hoe ik bruidsparen mooi laat poseren en hoe ik die echte emoties boven haal, zodat jij straks ook van die fijne, spontane en liefdevolle foto’s kunt maken. Uiteraard mag je zelf foto’s maken, om te oefenen en om straks te showen in je eigen portfolio!

Bruidsshoot

Bij deze workshop ga ik er van uit, dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en dat je weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

Nieuwe Data

2020
Groep 1: Zondag 9 februari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur
Nieuw tarief: 299 Euro Exclusief BTW

Uiteraard zorg ik voor koffie, thee, fris, iets lekkers voor erbij en een fijne lunch.

Maximaal 7 deelnemers, zodat ik alle tijd heb voor jouw persoonlijke vragen.

Ik heb er heel veel zin in!

Ben jij net zo enthousiast als ik?

Wil je je meteen aanmelden of heb je nog vragen? Mail me op info@iriswuijster.nl of bel me: 06-83949669.

Ben jij net zo enthousiast als ik?