Menu

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s

Heb jij rondom jullie gezinsuitbreiding zo’n mooie spiegelreflex of systeemcamera gekocht, maar kom je niet verder dan de automatische of voorkeursstanden?
Zou je graag willen leren om je camera zelf in te stellen, zodat je je creatieve ideetjes echt kun uitvoeren? Kom dan naar deze toffe Mama Maakt Foto’s workshop! Veel mama’s gingen je al voor.

Vragen als: hoe krijg je van de foto’s met een mooie scherptediepte (je kindje goed scherp en de achtergrond dan zo mooi wazig). Wat is nu echt een mooie compositie? Kun je wel mooie foto’s maken in lastiger licht? En hoe krijg ik mijn kind(eren) zover, dat ze niet wegrennen, als ze de camera zien (of juist zo’n nepsmile opzetten). Het komt allemaal aan bod en nog veel meer.
In drie leuke bijeenkomsten, met maximaal 5 deelnemers, leer ik je alles over:

- Hoe jouw camera werkt (Diafragma, Sluitertijd, ISO en nog veel meer)
- Compositie, licht, tips & tricks
- Toffe kinderfoto’s maken (praktijkochtend met kindjes)

Eerstvolgende workshop Mama maakt foto’s:
Momenteel zijn er (nog) geen nieuwe workshops gepland, heb je interesse? Stuur me dan een mailtje.
Locatie: Rosmalen (De Groote Wielen)

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s & Smartphone Fotografie
 NIEUW!! WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

NIEUW!! WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Leer echt toffe foto’s maken met je mobiel. In 1 avond leer ik je heel veel tips en tricks, vertel ik vanalles over licht en compositie en hoe je de foto’s op je mobiel goed kunt nabewerken. Leuk voor tieners en voor volwassenen. Een eigen groepje plannen (leuk als feestje of uitje), met 5 deelnemers kun je al een eigen datum afspreken.

Momenteel zijn er (nog) geen nieuwe workshops gepland. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje.

Ik vind de workshop bij jou heel ontspannen en gezellig. Ik heb in de afgelopen twee lesavonden al veel meer geleerd dan op menig andere workshop. Uitleg heel duidelijk en de sfeer is heel prettig. Zeker een aanrader. - Paula

 Recensie Paula
THE PLAYFUL HEART : 3 TOFFE WORKSHOPS VOOR GEZINSFOTOGRAFEN

THE PLAYFUL HEART : 3 TOFFE WORKSHOPS VOOR GEZINSFOTOGRAFEN

THE PLAYFUL HEART by Iris - Part 1 KINDER- & GEZINSFOTOGRAFIE

Ik vind het fotograferen van kinderen en gezinnen echt een feestje! Vaak hoor ik van collega’s, dat ze het fotograferen van kinderen juist een grote uitdaging vinden. En heel eerlijk: hoewel ik echt graag met kinderen werk, vond ik dat vroeger soms ook. Kinderen die niet mee willen doen, ouders die pushen, huilende kleintjes, mopperende tieners (Trust me I have been there!). Sinds ik gecertificeerd Moment Design fotograaf ben, ben ik me ook meer en meer gaan verdiepen in de Playful Heart Techniek van Juliana Wiklund en vind ik kinderen en gezinnen fotograferen het allerleukste wat er is. Kinderen fotograferen is een groot ontdekkingsspel geworden, vol plezier en liefde. En dat wil ik jou ook laten ervaren en je leren hoe je dit zelf ook kunt bereiken! Daarom ben ik zelf het traject in gegaan om gecertificeerd Playful Heart Teacher te worden, mijn kennis en enthousiasme delen vind ik een van de leukste dingen om te doen.

In de ochtend leer ik jullie alles over een goede voorbereiding voor jezelf en het gezin, het opbouwen van het vertrouwen, de must-do stappen voor een geslaagde shoot, de leukste spelletjes en opdrachtjes. Als extra ga ik ook in op compositie en het mooiste gebruik van natuurlijk licht.

In de middag gaan we op pad met een gezinnetje en laat ik jullie zien, hoe ik die leuke spontane en ongeposeerde foto’s maak en kinderen superenthousiast mee doen. Kinderen zullen na een fotoshoot bij jou ook gaan vragen: Mama, wanneer gaan we weer?
Natuurlijk mag je zelf mee shooten en mag je de foto’s gebruiken voor je portfolio. En je gaat uiteraard naar huis met een goed gevulde Magical Bag voor je eigen toekomstige Playful Heart shoots.

Nieuwe Data

The Playful Heart part 1 - kinder- & gezinsfotografie
Momenteel zijn er (nog) geen nieuwe workshops gepland. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje.

NIEUW!! THE PLAYFUL HEART Part 2 - TIENERS & FAMILIES

In deze nieuwste variant van de workshop The Playful Heart, gaan we aan de slag met het fotograferen van tieners en gezinnen met tieners. Want dat is natuurlijk weer een heel andere benadering en een leuke uitdaging. Ik leer je hoe je het leuk maakt voor tieners, door met hen samen te werken en aan te passen op wat zij leuk vinden. Stoere en tegelijkertijd warme shoots met heel veel plezier. Natuurlijk ook met The Playful Heart methode. En als extra ga ik jullie vertellen hoe je ook van de grotere familieshoots (opa’s, oma’s, ooms, tantes en kleinkinderen), waarin alle leeftijden voorkomen, een echt feestje maakt. In plaats van op te zien tegen grotere groepen, ga je er vol energie voor om er een topfamilie-uitje van te maken. De tips die je hier krijgt, zijn overigens ook heel goed toe te passen op de groepsfoto’s bij bruiloften. In de middag gaan we shooten met een gezin met tieners.

NIEUW!! THE PLAYFUL HEART Part 3 - BRUILOFTEN MET KINDEREN

Ik ben dol op bruiloften waar kinderen een rol spelen. 70% van mijn bruidsparen heeft kinderen en waren specifiek op zoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in bruidsfotografie in combinatie met kinderfotografie. In 1 inspirerend dagdeel vertel ik je, hoe ik op deze markt inspeel. Hoe ik Playful Heart inzet tijdens deze bruiloften en de voorbereiding op de bruiloft, hoe mijn second shooter en ik meteen vriendjes worden met de kindjes en het voor het bruidspaar op die manier extra relaxed maak. Dit is een unieke, door mijzelf ontwikkelde workshop, gebaseerd op de Playful Heart techniek inclusief unieke nieuwe spelletjes. Voor deze workshop is het van belang, dat je bekend bent met de basis van The Playful Heart en/of Moment Design.

De Playful Heart workshops zijn een goede aanvulling op elkaar, afgezien van een klein stukje basisinformatie is er geen overlap en het is heel goed mogelijk om bijvoorbeeld eerst de gezins- en kinderworkshop te volgen en aansluitend de tiener- en familieworkshop of Bruiloften met kinderen. Boek je twee workshops tegelijk, dan krijg je 50 Euro korting.

Na de workshops kom je in de speciale landelijke besloten The Playful Heart facebook groep, waar je informatie en enthousiasme kunt uitwisselen met andere Playful Hearters en veel inspiratie kunt opdoen.

Bij deze workshops ga ik er van uit dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

Nieuwe Data

Momenteel zijn er (nog) geen nieuwe workshops gepland. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje.

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Een complete workshop voor startende bruidsfotografen. Fotografeer jij binnenkort je eerste bruiloft(en) of ben je hiermee nog niet zo lang geleden gestart en wil je portfolio uitbreiden en/of hik je stiekem best wel aan tegen organisatorische kant van bruidsfotografie?

Ik leer je in 1 inspirerende workshop alle ins en outs, die je helpen bij het starten met bruidsfotografie. Van hoe voer je een eerste gesprek met een bruidspaar, wat zet je op papier, veel (fotografie)tips voor tijdens de bruiloft, tot het leveren van het uiteindelijke product, het bruidsalbum. Hoe krijg je aanvragen, wat is de beste apparatuur, en wat zijn goede camera-instellingen?

Bij deze workshop ga ik er van uit, dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en dat je weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

Bruidsshoot

En natuurlijk gaan we shooten met een bruidspaar. Ik laat je zie hoe ik bruidsparen mooi laat poseren en hoe ik die echte emoties boven haal, zodat jij straks ook van die fijne, spontane en liefdevolle foto’s kunt maken. Uiteraard mag je zelf foto’s maken, om te oefenen en om straks te showen in je eigen portfolio!

Bruidsshoot

Nieuwe Data Workshop Bruidsfotografie

Momenteel zijn er (nog) geen nieuwe workshops gepland. Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje.

PRIVE MENTORSESSIE

2 uur lang alles wat jij wilt leren over fotografie, je fotografiebedrijf, poseren en aansturen, bruidsfotografie, gezinsfotografie, portfoliobespreking etc. Vooraf bespreken we wat je wilt leren of waar je meer over wilt weten en in 2 uur tijd, mag je me alles vragen en vertel ik je mijn ervaringen en deel ik mijn kennis met je. Wil je hierna nog shooten met een koppel of gezin, dan kan ik modellen regelen. Je boekt dan een dubbele sessie. 

Prijs op aanvraag.

Ben jij net zo enthousiast als ik?

Wil je je meteen aanmelden of heb je nog vragen? Mail me op info@iriswuijster.nl of bel me: 06-83949669.

Ben jij net zo enthousiast als ik?