Menu

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s

Heb jij rondom jullie gezinsuitbreiding zo’n mooie camera gekocht, maar kom je niet verder dan de automatische of voorkeursstanden?
Zou je graag willen leren om je camera zelf in te stellen, zodat je je creatieve ideetjes echt kun uitvoeren? Kom dan naar deze toffe Mama Maakt Foto’s workshop!

Vragen als: hoe krijg je van de foto’s met een mooie scherptediepte (je kindje goed scherp en de achtergrond dan zo mooi wazig). Wat is nu echt een mooie compositie? Kun je wel mooie foto’s maken in lastiger licht? En hoe krijg ik mijn kind(eren) zover, dat ze niet wegrennen, als ze de camera zien (of juist zo’n nepsmile opzetten). Het komt allemaal aan bod en nog veel meer.

Fotografiecursus: Mama maakt foto’s

In drie leuke bijeenkomsten, met maximaal 6 deelnemers, leer ik je alles over:

- Hoe jouw camera werkt (Diafragma, Sluitertijd, ISO en nog veel meer)
- Compositie, licht, tips & tricks
- Toffe kinderfoto’s maken (praktijkochtend met kindjes)

Eerstvolgende groepen Mama maakt foto’s:

Groep 3 (VOL)
Woensdagavond 22 mei 2019
Woensdagavond 5 juni 2019
Zaterdagochtend 15 juni 2019

Groep 4;
Dinsdagavond 3 september 2019
Dinsdagavond 17 september 2019
Zaterdagochtend 5 oktober 2019

Locatie: Rosmalen (De Groote Wielen)
Kosten: 180 Euro inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.

Ik vind de workshop bij jou heel ontspannen en gezellig. Ik heb in de afgelopen twee lesavonden al veel meer geleerd dan op menig andere workshop. Uitleg heel duidelijk en de sfeer is heel prettig. Zeker een aanrader. - Paula

 Recensie Paula
Voor Fotografen: Workshop Kinder- & Gezinsfotografie (Try Out Playfull Heart)

Voor Fotografen: Workshop Kinder- & Gezinsfotografie (Try Out Playfull Heart)

Ik vind het fotograferen van kinderen en gezinnen echt een feestje! Vaak hoor ik van collega’s, dat ze het fotograferen van kinderen juist een grote uitdaging vinden. En heel eerlijk: hoewel ik echt graag met kinderen werk, vond ik dat vroeger echt ook wel eens. Kinderen die niet mee willen doen, ouders die pushen, huilende kleintjes (Trust me I have been there!). Sinds ik gecertificeerd Moment Design fotograaf ben, ben ik me ook meer en meer gaan verdiepen in de Playfull Heart Techniek van Juliana Wicklund en vind ik kinderen en gezinnen fotograferen het allerleukste wat er is. Kinderen fotograferen is een groot ontdekkingsspel geworden, vol plezier en liefde. En dat wil ik jou ook laten ervaren en je leren hoe je dit zelf ook kunt bereiken! Daarom ben ik zelf het traject in gegaan om gecertificeerd Playfull Heart Teacher te worden, mijn kennis en enthousiasme delen vind ik een van de leukste dingen om te doen. Op zaterdag 29 juni a.s. geef ik mijn Try Out workshop. Mijn allereerste Playfull Heart Workshop, die jij kunt volgen voor een speciaal tarief.

In de ochtend leer ik jullie alles over een goede voorbereiding voor jezelf en het gezin, het opbouwen van het vertrouwen, de must-do stappen voor een geslaagde shoot, de leukste spelletjes en opdrachtjes. Als extra ga ik ook in op compositie en het mooiste gebruik van natuurlijk licht.

In de middag gaan we op pad met een gezinnetje en laat ik jullie zien, hoe ik die leuke spontane en ongeposeerde foto’s maak en kinderen superenthousiast mee doen. Kinderen zullen na een fotoshoot bij jou ook gaan vragen: Mama, wanneer gaan we weer?
Er is ook voldoende tijd om zelf te oefenen en de foto’s mag je natuurlijk gebruiken voor je portfolio.

Bij deze workshop ga ik er van uit dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

De Try Out workshop staat gepland op:
Zaterdag 29 juni 2019 van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Rosmalen
Speciale Try Out prijs: 250 Euro exclusief BTW – natuurlijk inclusief koffie, thee, fris, iets lekkers en lunch.

Maximaal 6 deelnemers, zodat ik alle tijd heb voor jouw persoonlijke vragen.

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Voor Fotografen: Workshop Introductie Bruidsfotografie

Een complete workshop voor startende bruidsfotografen. Fotografeer jij binnenkort je eerste bruiloft(en) of ben je hiermee nog niet zo lang geleden gestart en wil je portfolio uitbreiden en/of hik je stiekem best wel aan tegen organisatorische kant van bruidsfotografie?

Ik leer je in 1 inspirerende workshop alle ins en outs, die je helpen bij het starten met bruidsfotografie. Van hoe voer je een eerste gesprek met een bruidspaar, wat zet je op papier, veel (fotografie)tips voor tijdens de bruiloft, tot het leveren van het uiteindelijke product, het bruidsalbum. Hoe krijg je aanvragen, wat is de beste apparatuur, en wat zijn goede camera-instellingen?

Ik help je op weg met al die vragen, die je tegenkomt bij het starten met bruidsfotografie. Zo kun je goed voorbereid en met alle vertrouwen aan de slag in de bruidsfotowereld. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie!

Natuurlijk regel ik voor de middag een tof bruidspaar en gaan we op pad. Ik laat je zien hoe ik mijn bruidsparen aanstuur en echte emotie fotografeer. Er is voldoende tijd en ruimte om zelf te oefenen en uiteraard mag je de foto’s gebruiken voor je eigen portfolio. Hoe gaaf is dat!

En na de workshop kom je in een besloten facebookgroep, waar je je vragen later ook nog kunt stellen en ik je feedback kan geven op je foto’s. Ook kun je daar met andere cursisten tips uitwisselen en een fijn netwerk opbouwen.

Bij deze workshop ga ik er van uit, dat je in het bezit bent van een goede spiegelreflexcamera en dat je weet hoe je deze handmatig kunt instellen.

Ik heb weer 2 nieuwe groepen gepland:
Zondag 15 september 2019 van 10.00 tot 16.30 uur (nog maar 2 plekjes vrij)
Zondag 10 november 2019 van 10.00-16.30 uur (nog 6 plekjes vrij)

Locatie: Rosmalen
Prijs: 259 Euro exclusief BTW – natuurlijk inclusief Koffie, thee, fris, iets lekkers en lunch.

Maximaal 6 deelnemers, zodat ik alle tijd heb voor jouw persoonlijke vragen.

Ik heb er heel veel zin in!

Ben je net zo enthousiast als ik?

Wil je je meteen aanmelden of heb je nog vragen? Mail me op info@iriswuijster.nl of bel me: 06-83949669.

 Ben je net zo enthousiast als ik?