Menu

proficiat met jullie trouwplannen!

Wat een leuke en ook spannende tijd gaan jullie tegemoet. En wat leuk dat jullie op de zoektocht naar een fotograaf een kijkje nemen op mijn site.

Bruiloften fotograferen is mijn grote passie. Jullie Grote Dag, liefde voor elkaar, alle mooie momenten en emoties, zorgvuldig gekozen details op sfeer- en stijlvolle wijze vastleggen. Dat doe ik met heel veel plezier én bijna zonder dat jullie het merken.

Kids&Gezin
Nina & Michiel

mijn stijl? lekker puur, echte kleuren, stijlvol zwart-wit, en gewoon jezelf

Nina & Michiel

“Ontzettend leuk en zo bijzonder, dat we vaak niet eens in de gaten hadden dat je in de buurt was en je toch net díe momenten weet vast te leggen en dat jij de dag in onze herinnering weer kloppend hebt gemaakt. Prachtig om niet alleen onszelf, maar ook onze familie en vrienden zo stralend terug te zien.”

Quote
De fotoshoot

De fotoshoot

Van de fotoshoot maak ik graag een echt moment voor jullie samen, even genieten met z’n tweeën. Door verassende vragen te stellen, kleine opdrachtjes te geven en aandacht en humor toe te voegen, zorg ik ervoor dat het niet geposeerd voelt. Jullie richten je aandacht lekker op elkaar en dán pak ik het moment. Het resultaat is een serie foto’s die je raakt, vol liefde en plezier.

Astrid & Martin

We zijn er stil van, zo mooi! En dit is nog maar de sneak preview. Wacht er echt nog meer tofs op ons? We kunnen het bijna niet geloven. We zijn echt zo blij en dankbaar dat jij, samen met Milou, onze dag hebt vastgelegd.

Astrid & Martin
 Kids op jullie bruiloft... yes please!

Kids op jullie bruiloft... yes please!

Hebben jullie kinderen? Dan is het ook hun Grote Dag. Bruiloften met kinderen vind ik extra leuk. Check ook het blog wat ik hier over geschreven heb, met leuke tips voor kinderen op de bruiloft.

 Kids op jullie bruiloft... yes please!