Menu

proficiat met jullie trouwplannen!

Wat een leuke en ook spannende tijd gaan jullie tegemoet. En wat leuk dat jullie op de zoektocht naar een fotograaf een kijkje nemen op mijn site.

Bruiloften fotograferen is mijn grote passie. Jullie Grote Dag, liefde voor elkaar, alle mooie momenten en emoties op sfeervolle wijze vastleggen. Dat doe ik met heel veel plezier én bijna zonder dat jullie het merken.

Ik hou er van om jullie verhaal te vertellen, de dag in jullie herinnering weer compleet te maken. De emoties van gasten vast te leggen, die jullie zelf wellicht gemist hebben en de mooie momenten die jullie hebben met jullie dierbaren.

Gaan jullie trouwen in de Caribean? Een aantal maanden per jaar woon en werk ik op het prachtige Bonaire. Vandaar uit kan ik heel makkelijk naar de andere eilanden reizen. Benieuwd? Klik hier voor mijn speciale Bonaire pagina.

Because every picture tells a story!

Iris Wuijster Fotografie-355_HR_HR
Nina & Michiel

Mijn stijl: heerlijk puur, echte kleuren, prachtig zwart wit en vooral lekker jezelf

Nina & Michiel

“Ontzettend leuk en zo bijzonder, dat we vaak niet eens in de gaten hadden dat je in de buurt was en je toch net díe momenten weet vast te leggen en dat jij de dag in onze herinnering weer kloppend hebt gemaakt. Prachtig om niet alleen onszelf, maar ook onze familie en vrienden zo stralend terug te zien.”

Iris Wuijster Fotografie 4214_HR
De fotoshoot

De fotoshoot

Van de fotoshoot maak ik graag een echt moment voor jullie samen, even genieten met z’n tweeën. Door verassende vragen te stellen, kleine opdrachtjes te geven en aandacht en humor toe te voegen, zorg ik ervoor dat het niet geposeerd voelt. Jullie richten je aandacht lekker op elkaar en dán pak ik het moment. Het resultaat is een serie foto’s die je raakt, vol liefde en plezier.

Astrid & Martin

We zijn er stil van, zo mooi! En dit is nog maar de sneak preview. Wacht er echt nog meer tofs op ons? We kunnen het bijna niet geloven. We zijn echt zo blij en dankbaar dat jij, samen met Milou, onze dag hebt vastgelegd.

Astrid & Martin
 Kids op jullie bruiloft... yes please!

Kids op jullie bruiloft... yes please!

Hebben jullie kinderen? Dan is het ook hun Grote Dag. Bruiloften met kinderen vind ik extra leuk. Check ook het blog wat ik hier over geschreven heb, met leuke tips voor kinderen op de bruiloft.

Bruiloft Jolien & Niek-287_HR