Menu

Wat kost trouwfotografie?

Let’s keep it simple! Ik hou van duidelijk, overzichtelijk en geen verrassingen achteraf. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.
Mijn tarief gaat daarbij uit van een startpakket van 6 uur fotografie door 2 fotografen op jullie bruiloft voor 1.795 Euro. Dit pakket is per uur uit te breiden. Een extra uur fotografie kost 145 Euro.
Bij extra uren horen leuke extra’s. Zo krijg je vanaf 8 uur bruidsfotografie al een upgrade naar een groter trouwalbum (20 x 20 cm) en vanaf 10 uur fotografie op jullie bruiloft een gratis pre-weddingshoot, ter waarde van 265 Euro.
Een groter, luxer album is al bij te bestellen vanaf 245 Euro.

Voor bruiloften die plaatsvinden op een feestdag of in het buitenland geldt een ander tarief, hierover informeer ik jullie graag persoonlijk.

Het tarief is altijd inclusief:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Voorbereiding, selectie en nabewerking
- 2 fotografen (lees hieronder meer)
- Bruidsalbum 15 x 15 cm (vanaf 8 uur fotografie een gratis upgrade naar 20 x 20 cm)
- Reistijd en reiskosten binnen 50 km vanuit Rosmalen
- Online gallery
- Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op een USB
- Sneak preview binnen enkele dagen na de bruiloft
- Slideshow met de mooiste foto’s

Beschikbaarheid

Omdat ik aandacht en betrokkenheid heel belangrijk vind, neem ik een maximum aantal bruiloften per maand aan. Zo kan ik elk bruidspaar de persoonlijke aandacht bieden, die ik wil en die in mijn ogen belangrijk is om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken. Wil je weten of ik op jullie datum nog beschikbaar ben, wacht dan niet te lang om me een berichtje te sturen. Ik vind het leuk om al vanaf een vroeg stadium betrokken te zijn bij jullie plannen en kan jullie dan ook het beste adviseren. 

Team Iris Wuijster Fotografie: Altijd met zijn tweetjes op jullie bruiloft!

Ik geloof er in, dat het verhaal van jullie bruiloft het volledigst tot zijn recht komt, als we dit vanuit verschillende standpunten kunnen vertellen. En daarom kom ik altijd - of jullie bruiloft nu groot of klein is - samen met Milou, mijn vaste second shooter. Als team zijn wij zo op elkaar ingespeeld, dat we samen meer mogelijkheden tot waardevolle beelden creëren, maar vooral ook rust op jullie bruiloft. Deze meerwaarde is een extra service, die bij de prijs in zit. Hoe fijn is dat? De second shooter is maximaal 8 uur aanwezig op de bruiloft.

Kom kennismaken! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met een kop koffie of thee en iets lekkers nemen we jullie Grote Dag door en vertel ik vanalles over mijn werk. En natuurlijk krijgen jullie mijn unieke Wedding Moments Magazine mee naar huis. Tot gauw!