Menu

Wat kost trouwfotografie?

Let’s keep it simple! Ik hou van duidelijk, overzichtelijk en geen verrassingen achteraf. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.
Mijn tarief gaat daarbij uit van een startpakket van 6 uur fotografie op jullie bruiloft voor 1.795 Euro. Dit pakket is per uur uit te breiden. Een extra uur fotografie kost 150 Euro.
Bij extra uren horen leuke extra’s. Zo krijg je vanaf 8 uur bruidsfotografie al een upgrade naar een groter trouwalbum (20 x 20 cm) en vanaf 10 uur fotografie op jullie bruiloft een gratis pre-weddingshoot, ter waarde van 285 Euro.
Een groter, luxer album is al bij te bestellen vanaf 245 Euro.

Voor bruiloften die plaatsvinden op een feestdag of in het buitenland geldt een ander tarief, hierover informeer ik jullie graag persoonlijk.

Het tarief is altijd inclusief:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Voorbereiding, selectie en nabewerking
- Bruidsalbum 15 x 15 cm (vanaf 8 uur fotografie een gratis upgrade naar 20 x 20 cm)
- Reistijd en reiskosten binnen 50 km vanuit Rosmalen
- Online gallery
- Alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie
- Sneak preview binnen enkele dagen na de bruiloft
- Slideshow met de mooiste foto’s

Beschikbaarheid:

Omdat ik aandacht en betrokkenheid heel belangrijk vind, neem ik een maximum aantal bruiloften per maand aan. Zo kan ik elk bruidspaar de persoonlijke aandacht bieden, die ik wil en die in mijn ogen belangrijk is om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken. Wil je weten of ik op jullie datum nog beschikbaar ben, wacht dan niet te lang om me een berichtje te sturen. Ik vind het leuk om al vanaf een vroeg stadium betrokken te zijn bij jullie plannen en kan jullie dan ook het beste adviseren. 

Team Iris Wuijster Fotografie:

Twee fotografen op jullie bruiloft, zodat we vanuit meerdere hoeken jullie verhaal kunnen vertellen? Dat kan! Vraag naar de tarieven hiervoor. Bij grote en lange bruiloften adviseer ik sowieso een tweede fotograaf. Ik vertel je graag alles over de voordelen van een tweede fotograaf.

Gaan jullie trouwen op de Antillen? Wat supertof! Ik verblijf regelmatig op het prachtige Bonaire en leg ook daar, of op een van de andere eilanden, met veel liefde en passie jullie bruiloft vast. Bekijk mijn speciale Bonaire pagina op deze site voor meer info.