Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
preweddingshoot loveshootIris Wuijster Fotografie368_WEBIris Wuijster Fotografie-1-2Prewedding HRloveshoot preweddingshoot 2018Karin, Fred, Mick & Joe -0805Iris Wuijster Fotografie-4Dennis en monique-14Mariska en Mari Prewedding-146Prewedding 123_HRLoveshoot preweddingshootLoveshoot Heusden-0069

Jij en je Lief! Beloved .... love to be loved

De liefde….heerlijk! Of je nu net pas samen bent, binnenkort gaat trouwen of al 50 jaar getrouwd, foto’s van jullie samen zijn altijd een mooie herinnering. Maar vooral: samen op de foto gaan is een leuk, romantisch en bijzonder moment voor jullie samen! Ik fotografeer volgens de Moment Design (voorheen Beloved) methode. Dit is een manier om jullie op een onbevangen manier te fotograferen. Door leuke open vragen te stellen en plezier, aandacht en humor toe te voegen, ontstaat een sfeer waarin jullie je helemaal op elkaar kunnen richten en jullie vergeten dat er gefotografeerd wordt. Jullie liefde zal van de foto’s af spatten!

Lijkt het jullie leuk om eens een serie foto’s te hebben van jullie liefde voor elkaar en jullie plezier samen, boek dan deze bijzondere Moment Design fotosessie en geniet van een onvergetelijke belevenis.

Gaan jullie trouwen? Foto’s uit een loveshoot zijn heel geschikt voor op de uitnodiging. En natuurlijk leg ik ook graag jullie bruiloft vast, de loveshoot is vanaf 10 uur bruidsfotografie inbegrepen bij het bruiloftspakket en bij minder uren bij te boeken voor een aantrekkelijk tarief. Neem ook een kijkje op de bruiloftspagina. Of wat denk je ervan om het huwelijksaanzoek vast te laten leggen, zie hiernaast ook foto’s die ik heb mogen maken tijdens dit soort speciale momenten!

Ralf & Angelique: “Ow echt geweldig, Iris! Een perfecte weergave van een supershoot van onze verloving, we hebben er samen met onze ouders en opa’s en oma’s van genoten.”

“The best things in life can never be kept, they must be given away…...
a smile, a kiss, love”