Menu
Iris Wuijster Fotografie-26_HR

Een bijzondere loveshoot

Ze zouden gaan trouwen afgelopen vrijdag, maar ook voor Daphne & Guimar gooide corona roet in het eten. De hele bruiloft is daarom verplaatst naar volgend jaar. Maar ze wilden wel heel graag iets bijzonders doen op deze dag. Daarom boekten zij een loveshoot en brachten 2 speciale gasten mee: meet Sophie & Fenna van de Alpaca Hoeve. Het prachtige golden hour kregen we gewoon cadeau.

Wat ontzettend leuk was dit. Weer eens echt iets heel anders voor mij, maar dierenliefhebber als ik ben, was ik natuurlijk meteen helemaal verliefd op Sophie en Fenna.

Daphne & Guimar genoten er zichtbaar van en Sophie en Fenna vonden de belangstelling eerst een beetje gek, maar toch ook wel heel erg leuk.

Om de avond extra speciaal te maken, hadden Daphne en Guimar besloten om bij elkaar alvast de trouwringen om te doen, zodat deze niet nog een heel jaar in het doosje zouden blijven liggen. Hoe speciaal is dat? Mooi om dit momentje alvast met hen mee te mogen maken.

Lieve Daphne & Guimar, bedankt voor deze mooie ervaring met jullie. Ik kijk ontzettend uit naar jullie bruiloft volgend jaar. Maar deze herinnering hebben jullie alvast.

Liefs, Iris

Bekijk meer
202000523 Anouk en Bastiaan -0017_WEB

Van Save the Date naar Change the Date

Afgelopen zaterdag zouden ze trouwen, Anouk & Bastiaan en hun dochtertjes Sam & Bo, op de dag van hun 10 jarig jubileum.

Een topdag zou het worden, onder het motto ‘we gaan de liefde vieren’ was een fantastische dag gepland en samen met hen keek ik er enorm naar uit.

Inmiddels is hun datum zelfs 2 x verzet en nu naar volgend jaar. Afgelopen zaterdag was de oorspronkelijke eerste datum. En die dag konden ze niet zomaar voorbij laten gaan. Dus bestelden ze een mini bruidstaart bij Inge’s Cup&cake Factory (die op de echte trouwdag een van haar geweldige sweet tables mag verzorgen), kregen de meiden toch hun bruidsjurkjes aan en werden hun haartjes mooi gemaakt, om er een minifeestje van te maken. Ik werd spontaan gebeld of ik -uiteraard op afstand- toch foto’s wilde komen maken van het taartmomentje in de tuin, waar tegen ik natuurlijk geen nee zei. Want oh wat baalde ik dat deze bruiloft nog zo lang op zich zou laten wachten.

Wat was het een heerlijk middagje! Het gezin werd de hele dag al superverwend door hun familie en vrienden met bloemen, post en kadootjes. Ze straalden als een echt bruidsgezin. Voor s avonds was er een sterrendiner thuis geregeld. Een top dag voor dit bruidspaar dus en voor mij fantastisch om op deze manier toch een beetje ‘bruidsseizoen-gevoel’ te hebben.

Ik vind dit dus echt een super idee voor bruidsparen die hun datum hebben moeten verzetten! Kleed je mooi aan, bestel een mini bruidstaart (bij Inge!), spreek eventueel mooie woorden naar elkaar en plan een fotomoment op de oorspronkelijke dag. Wat een verhaal voor later!

Lieve Anouk & Bastiaan, wat vond ik het leuk om op deze manier toch aan deze speciale dag voor jullie een bijdrage te kunnen leveren en even met jullie mee te kunnen genieten. Ik kijk alleen nog maar meer uit naar jullie bruiloft in 2021.

Voor (mijn) andere bruidsparen die hun dag hebben moeten verzetten: ik heb nog veel leuke ideeen, om er toch een hele bijzondere dag van te maken. Bel me gerust, samen maken we er een dag van om nooit te vergeten.

Bekijk meer
Bruiloft Quirine en Remie199_HR

Kids op je bruiloft... Yes please!

Als bruids- en gezinsfotograaf vind ik niets leuker dan dit te combineren natuurlijk!

Veel stellen hebben allang kids voordat ze gaan trouwen en waarom ook niet? Je gezinnetje is compleet, met zijn allen de liefde vieren is dan toch het leukste wat er is! Zeker als je kindjes de leeftijd hebben om het echt mee te beleven. Ik denk dat je je kleine prinses niet blijer kan maken, dan dat ze zich een hele dag echt een prinses mag voelen, en zelfs eventjes plaats mag nemen in de stoel bij de visagiste/kapster net als mama. Of zelf een klein boeketje krijgt. En hoe stoer is het wel niet voor je kleine man, als hij de ringen aan mag geven? Of bij papa op schoot mag achter het stuur van die mooie trouwauto.

Bekijk meer
Iris Wuijster104_HR

Golden Hour met Jake, James, Benjamin & Chloe

Wat een heerlijke middag was het. Ik mocht mijn lieve kleine vriendjes Jake, James, Benjamin & Chloé weer fotograferen op ons gezamenlijke favoriete plekje in de Drunense Duinen. Wat een heerlijke koppies, hè. Een genot om als kinderfotograaf voor mijn lens te hebben.

We hadden ook supergeluk met het prachtige weer en het mooie laagstaande zonnetje. Een middag met een gouden randje.

Geniet je even mee?

Bekijk meer