Iris Wuijster Fotografie

Iris Wuijster Fotografie
Iris Wuijster Fotografie-7
Iris Wuijster Fotografie-5-2
Iris Wuijster Fotografie-8

Prijzen

Om het jullie makkelijk te maken heb ik een aantal fijne pakketten samengesteld. Altijd met een aantal bestanden in hoge resolutie. Omdat ik vind dat je prachtige foto’s niet op je pc moeten staan te ‘verstoffen’, zijn de grotere pakketten zelfs inclusief een prachtig album voor een aantrekkelijke pakketprijs. Een heerlijk naslagwerk om steeds met plezier in terug te bladeren, of om cadeau te doen aan trotse opa’s en oma’s.

allePakketen

Bij de fotoshoots ga ik uit van 5 personen, elke extra persoon betaalt 10 euro.

Combinatiepakketten[/b>
Er zijn ook aantrekkelijke combipakketten mogelijk, zoals bijvoorbeeld: een zwangerschapsfotoshoot + baby lifestyleshoot, 2 x 30 fotobestanden én een mooi album (20 x 20 cm)  voor een fijne pakketprijs van: 665,- Euro. Andere combinaties zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden voor leuke pakketten. Je boekt en betaalt het pakket bij de eerste shoot. Het album wordt een combinatie van de beide shoots.

[b]Wanddecoratie
Natuurlijk verzorg ik ook graag een mooie wanddecoratie voor jullie. In mijn presentatieruimte in Rosmalen, kan ik jullie vele voorbeelden laten zijn. Wanneer ik deze voor jullie mag verzorgen ben je gegarandeerd van een prachtig resultaat in hoge kwaliteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de prijslijst.

Bruidsfotografie
De prijzen voor bruidsfotografie vind je hier:  Bruiloft info en prijzen

Zakelijke fotografie
Sprekende (portret-)foto’s voor op je website/social media, foto’s van je werk/producten of bedrijfsruimte? Ook dat verzorg ik graag voor je. Neem contact met me op voor de mogelijkheden en een prijs op maat.

Weekendtoeslag
Wil je graag een fotoreportage plannen op een zaterdag (tussen 10.00 en 17.00 uur)of op een vrijdagavond (tussen 18.00 en 20.00 uur)? Dat kan! Ik reken een weekendtoeslag van 20 Euro.
Op zondag ben ik zelf lekker vrij (met uitzondering van bruiloften).
LET OP: Gedurende de populaire trouwmaanden (mei t/m september) ben ik vaak op de vrijdagen en zaterdagen al ver vooruit geboekt. Dit maakt dat losse fotoshoots in deze periode vaak moeilijker in te plannen zijn. Zitten jullie aan een datum vast, neem dan ruim op tijd contact met me op.

Feest- of evenementenfotografie
Op aanvraag

Reiskosten:
Vanaf 15 km van Rosmalen reken ik Euro 0,35 per km.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Leuk! Ik ben bereikbaar via 06-83949669 /info@iriswuijster.nl. In het bruidsseizoen ben ik soms wat moeilijker bereikbaar, ik zal zo snel mogelijk reageren.